BS Bygg & Allservice

God dagens och hallå! Äntligen börjar vädrets makter vara på vår sida här i Sundsvall och jag riktigt längtar till sköna dagar på stranden inom kort. På tal om väder och vind så kan det stundom blåsa rätt så rejält och den salta luften gör att det är rätt så vanligt att slitage på hus och hem här vid kusten är större än i inlandet. Det finns ett företag som hjälper till inom måleri och bygg i Sundsvall som heter BS Bygg & Allservice. 

 

Jag har fått hjälp med att måla fasaden. Jag valde mellan Falu Rödfärg eller senapsgult, och det blev den förstnämnda. Jag är mycket belåten med den nymålade fasaden och särskilt tacksam är jag över det professionella resultatet. Jag tycker att BS Bygg & Allservice är ett företag som borde få lite uppmärksamhet för det händer ju rätt så ofta att människor är i behov av dessa tjänster. Det här är ett perfekt företag för dig som är intresserad av få hjälp med något inom bygg i Sundsvall eller inom måleri, men det är också ett företag som hjälper till i Sundsvalls omnejder, till exempel i Kvissleby. Jag hörde talas om det här företaget av en vän som fått hjälp med att bygga ett garage, och han talade sig varm om BS Bygg & Allservice och hjälpen han fått. Jag är lika nöjd jag, och nu tänker jag att ni som är intresserade av kvalitativ hjälp inom bygg i Sundsvall eller inom måleri ska veta att ni kan höra av er dit för att få den hjälpen. Det finns så många olika saker det går att få hjälp med av det här företaget så du som vill få reda på med borde börja med att gå in på deras hemsida. Det var allt jag hade på hjärtat för tillfället! 

 

Du gillar kanske också...